Ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen YAMK-koulutus verkko-opintoinaIkäosaamisen kehittämisen ja johtamisen ylempi
 
  Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä  
 
 
 

Ikäosaamisen uutiskirje 1/2019

 
 
     
 
 

 
 
     
 
 

Ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen YAMK-koulutus verkko-opintoina

Ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa laaja-alaista osaamista ikääntymisestä ja valmiuksia uudistaa ja johtaa palveluja. Valmistunut opiskelija voi työllistyä julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille erilaisiin ikäosaamisen johtamis- ja kehittämistehtäviin. Tyypillisiä työtehtäviä ja ammattinimikkeitä ovat osastonhoitaja, ylihoitaja, ikäosaamisen johtaja, suunnittelija, projektikoordinaattori ja projektipäällikkö. Opinnot rakentuvat yhteistyössä oman alueen sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa, ja opiskelu on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutus toteutetaan verkko-opintoina.

  Lue lisää  
 
 
 

 

Älä vanhuutta pelkää! - kolumneja ikääntymisestä

Kirjoituskokoelma ”Älä vanhuutta pelkää” kertoo ikääntymisestä monesta eri näkökulmasta. Kolumnien tavoitteena on kertoa ikääntymisestä ja vanhuspalvelujen uudistamisesta ihmisläheisesti arjen näkökulmasta. Kolumneissa pohditaan, mitä kaikkea tulee vastaan, kun askel lyhenee ja pää harmaantuu. Mihin pitäisi osata varautua? Mihin asioihin ylipäänsä pystyy vaikuttamaan? Mistä kaikesta omannäköinen elämä lopulta syntyy?

  Lue lisää  
 
 
 

Uutta osaamista ikääntyneiden kanssa työskentelyyn

Tuore teos Older People: Improving Health and Social Care avaa ikääntyneiden parissa tehtävässä työssä tarvittavaa osaamista ja ammattilaisten erilaisia rooleja. Teoksessa kuvataan erilaisia teorioita ja työmenetelmiä, joilla voidaan vahvistaa monialaisuutta ja asiakaslähtöisyyttä ikääntyneiden parissa tehtävässä sosiaali- ja terveydenhuollon työssä.

  Lue lisää  
 

 
 
 

 

Ikäosaamisen YAMK tekee tulevaisuutta

Ikäosaamisen YAMK tekee tulevaisuutta -blogissa julkaistaan Ikäosaamisen YAMK-opiskelijoiden opinnäytetöistään kirjoittamia tekstejä sekä muuta tähän koulutukseen liittyvää ajankohtaista aineistoa. Uusimmaissa päivityksissa pohditaan mm. miten iäkkään asiakkaan toimintakyvyn tukemisella päästään kohti aktiivisempaa arkea kotihoidossa. Entä onko omaisyhteistyö hyödyntämätön voimavara?

  Lue lisää  
 
 
     
 
 
 

KARELIA-AMMATTIKORKEAKOULU
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

   

Vaihde: 013 260 600

hakijapalvelut@karelia.fi
viestinta@karelia.fi

   

 
 
 

 

Copyright © Karelia-ammattikorkeakoulu
Osoitelähde: Karelia-ammattikorkeakoulu

 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko™